Zhubněte a zesilte! Nejlepší domácí workout aplikace, které musíte vyzkoušet!

Cvičení doma se stává stále populárnější díky pohodlí a flexibilitě, kterou nabízí. Mnoho aplikací umožňuje provádět efektivní tréninky bez potřeby drahého vybavení nebo návštěvy posilovny. Zde je přehled některých nejlepších domácích workout aplikací, které vám mohou pomoci dosáhnout vašich fitness cílů.

Aplikace

Freeletics

Freeletics je jednou z nejznámějších aplikací na domácí cvičení. Nabízí širokou škálu tréninků zaměřených na cvičení s vlastní váhou, včetně HIIT (High Intensity Interval Training). Freeletics je vhodný pro všechny úrovně zdatnosti a poskytuje personalizované tréninkové plány na základě vašich cílů, ať už je to nabírání svalů, hubnutí nebo zlepšení kondice. Freeletics nabízí i placenou verzi, která zahrnuje audio koučink a výživové lekce.

¨

FitOn

FitOn je další populární apka, která nabízí širokou škálu tréninkových programů včetně kardia, síly, jógy a pilates. Aplikace je zdarma, ale nabízí i placenou verzi s přístupem k exkluzivním tréninkům a fitness receptům. Tréninky vedou renomovaní trenéři a některé lekce jsou dokonce živě přenášené.

Home Workout – No Equipment

Home Workout – No Equipment je ideální pro ty, kteří nemají přístup k žádnému vybavení. Aplikace se zaměřuje na cvičení s vlastní váhou a nabízí tréninkové plány zaměřené na různé svalové partie. Je dostupná pro Android i iOS a poskytuje detailní videa a animace pro správné provedení cviků. Tato aplikace je velmi populární díky své jednoduchosti a efektivitě.

Nike Training Club

Nike Training Club je další skvělou volbou pro domácí cvičení. Nabízí tréninky zaměřené na budování síly, vytrvalost a pružnost. Aplikace obsahuje cvičení různých délek a intenzit, která vedou profesionální trenéři. Nike Training Club je zdarma a je k dispozici pro Android i iOS.

Fitify

Fitify je aplikace, která potěší ty, kteří preferují cvičení v češtině. Nabízí přes 900 cviků s vlastní vahou nebo s použitím různých cvičebních pomůcek. Aplikace je velmi flexibilní a umožňuje sestavit si vlastní tréninkové plány zaměřené na různé fitness cíle, včetně hubnutí, síly a protahování. Fitify je dostupná pro Android i iOS.

Domácí cvičení snadno a efektivně

Domácí workout aplikace poskytují skvělou příležitost, jak udržet svou kondici bez nutnosti návštěvy posilovny. Ať už hledáte intenzivní tréninky, cvičení bez vybavení nebo personalizované plány, tyto aplikace vám nabídnou vše potřebné. Vyzkoušejte některou z uvedených aplikací a najděte tu, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám a cílům.

MOHLO BY SE VÁM DAŘIT

5 nejčastějších chyb při cvičení