Výměna manželek: Trojnásobná maminka ve 23 letech. Bizarní chování manžela šokovalo diváky!

Kristýna (23) se stala trojnásobnou maminkou už v osmnácti letech a nyní se ocitla ve středu pozornosti díky Výměně manželek na TV Nova. Její snaha o změnu vzhledu a životního stylu se však setkala s nečekaně tvrdou kritikou od jejího manžela Tomáše. Bizarní scéna, kdy Tomáš odmítl její novou barvu vlasů, rozvířila bouřlivé reakce diváků, kteří jej označili za manipulátora a šmejda!

Výměna manželek

Kristýna v sportovní rodině

Kristýna (23) se v rámci Výměny manželek ocitla ve sportovní rodině v České Třebové. Nový domov sdílela s Vojtou a jeho šestiletou dcerou, plus dětmi z předchozích vztahů. Vojta se snažil Kristýně vysvětlit, že by si měla najít čas i sama na sebe. Kristýna během Výměny změnila barvu vlasů, navštívila posilovnu a dokonce si pořídila nové oblečení, protože přijela jen v teplákách.

Výměna manželek
Kontroverzní výměna manželek

Změna barvy vlasů

Kristýna si během pobytu v České Třebové změnila barvu vlasů ze zrzavé na černou. Tento krok však po návratu domů nezískal pozitivní odezvu od jejího manžela Tomáše (25). Tomáš odmítl Kristýně dát pusu na přivítanou a kritizoval její novou barvu vlasů. Tato situace vyvolala bouřlivé reakce diváků, kteří se vyjádřili na sociálních sítích.

Výměna manželek a reakce diváků

Diváci na Voyo i na TV Nova diskutovali o chování Tomáše vůči Kristýně. „Tahle barva se mi nelíbí,“ prohlásil Tomáš, což vzbudilo nesouhlasné reakce. Diváci označili Tomáše za manipulátora a kritizovali jeho přístup ke Kristýně. Jedna z divaček napsala: „Na konci místo aby jí pochválil vlasy, tak řekne, že se mu to nelíbí, deb*l.“

Kristýna a její vztah s Tomášem

Kristýna s Tomášem mají tři malé dcery: Viktorku (3), Adélku (5) a Bibianku (1). Maminkou se Kristýna stala už v osmnácti letech a s Tomášem je od svých patnácti let. Tomášovo chování během Výměny manželek odhalilo problémy v jejich vztahu, které vyvolaly diskuse mezi diváky.

Opět kontroverzní díl

Epizoda středeční Výměny manželek na TV Nova ukázala, jak mohou změny v životním stylu a vzhledu ovlivnit rodinné vztahy. Kristýnin pokus o zlepšení sebevědomí a fyzické kondice byl doma nepřijat, což vyvolalo široké spektrum reakcí mezi diváky. Tento díl opět potvrdil, jak populární a kontroverzní může být tento pořad.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Boj o moc: seriál, který musíte vidět