Chcete vypadat stylově i na podzim? Objevte tipy, jak zůstat v pohodě a v teple

Na podzim je klíčové zvolit vhodné materiály, které vás udrží v teple, ale nebudou přehřívat. Aktuálním trendem roku 2024 jsou lehké, ale izolační látky, jako je vlna, merino a fleece. Tyto materiály kombinují pohodlí s funkčností, což je ideální pro přechodné počasí, kdy teploty často kolísají.

Podzim

Vrstvení – klíč k podzimnímu outfitu

Na podzim je nezbytné umět pracovat s vrstvením, které nejenže dodá vašemu outfitu hloubku, ale i praktičnost. Vyzkoušejte kombinace lehkých trik s dlouhým rukávem, svetru a stylové bundy. Bomber nebo trenčkot? Letos jednoznačně vítězí trenčkot, který přidává na eleganci a zároveň vás udrží v teple.

Nezapomeňte na doplňky

Doplňky jsou tím, co dělá outfit kompletní. Letošní trendy zahrnují široké šály, minimalistické hodinky a klasické čepice. Tyto kousky vám nejen pomohou zvládnout chladné dny, ale také přidají osobitý styl.

Boty na podzim – styl a funkčnost v jednom

Stylové a zároveň praktické boty jsou základ podzimního outfitu. Chelsea boots nebo kotníkové boty zůstávají trendy, ale přidávají se i novinky s Gore-Tex úpravou, která zaručuje, že budete v suchu i za deště. Elegantní i funkční volba na každý den

Barvy podzimu – sázka na zemité odstíny

Letošní barvy jsou inspirovány přírodou – dominují hnědé, olivově zelené a tmavě oranžové tóny. Tyto odstíny skvěle ladí s minimalistickými outfity a přinášejí pocit klidu i elegance. Nebojte se experimentovat s kostkovanými vzory, které jsou zpět ve velkém stylu!

Pohodlí především – stylové a komfortní

Styl neznamená vzdát se pohodlí. Podzim přináší oblečení, které je nejen trendy, ale i pohodlné. Vyzkoušejte kombinaci elegantních kalhot s lehkou mikinou nebo vlněným svetrem – ideální spojení pro každodenní outfity, které vám dodají šmrnc i komfort.

MOHLO BY SE VÁM HODIT 

Pánský oblek pro každou příležitost. Poznejte jednotlivé druhy a styly