Podzimní Netflix večery: Co sledovat, když se dny krátí

Když se podzimní dny zkracují a večery prodlužují, ideální volbou, jak si zpříjemnit chladné večery, je pohodlný večer u televize. Netflix letos přináší spoustu zajímavých novinek, ať už jste fanoušci napínavých thrillerů, tajemných dramat nebo velkolepých seriálových ság. Podívejme se na to, co byste si neměli nechat ujít.

Netflix

Nejnovější filmy na Netflixu

Netflix přichází s několika zásadními filmovými premiérami. „Rebel Ridge“ (6. září) slibuje napínavý thriller plný akce a nečekaných zvratů, který vás nenechá vydechnout. Dále tu máme dystopickou sci-fi „Uglies“ (13. září), kde Joey King ztvární hlavní postavu v příběhu o světě, kde jsou všichni nuceni podstoupit transformaci na „krásné“ podle přísných společenských norem. Tento film přinese nejen napětí, ale také myšlenkový přesah o hodnotě vnější krásy.

Nejnovější seriály na Netflixu

Seriálová scéna přináší hned několik zajímavých titulů. „Emily in Paris: Season 4 Part 2“ (12. září) vrací Emily na obrazovky s novými dobrodružstvími, tentokrát nejen v Paříži, ale i v Římě. Tento lehký a stylový seriál je skvělým odreagováním na podzimní večery, když chcete trochu zábavy a módy.

Dalším očekávaným seriálem je „Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story“ (19. září). Tento temný a napínavý příběh sleduje skutečné události kolem bratrů Menendezových, kteří se v 90. letech stali známými kvůli vraždě svých rodičů. Seriál od Ryana Murphyho přináší mrazivou atmosféru a složité emocionální příběhy.

Pro fanoušky tajemna a fantasy přichází „Twilight of the Gods“ (16. září), epická animovaná série od Zacka Snydera inspirovaná severskou mytologií. Tato série vás zavede do světa bohů a hrdinů, kde odvaha a osud hrají klíčovou roli.

Proč právě Netflix?

Streamovací platforma neustále rozšiřuje svou nabídku a nabízí kvalitní obsah pro každého. Ať už jste fanoušci akčních filmů, tajemných seriálů nebo dramat plných emocí, streamovací platformamá vždy něco, co vás překvapí. A právě podzim je ideálním obdobím, kdy se ponořit do světa novinek, které tato platforma nabízí. S neustále se rozšiřující knihovnou filmů a seriálů je těžké si nevybrat.

S těmito tipy si můžete užít ty nejlepší podzimní večery u televize a být o krok napřed před ostatními v tom, co právě frčí. Netflix se letos na podzim rozhodně postará o to, abyste měli z čeho vybírat.

MOHLO BY SE VÁM HODIT 

Stodolovi na Netflixu: True crime o sadistických vrazích si získává diváky