Objevte podzimní filmy na večer: Vyberte si, co sledovat, když se dny krátí

Podzimní večery přímo vybízejí k tomu, abyste se zabalili do deky a vychutnali si kvalitní filmy. Ať už preferujete napínavé thrillery, dramatické příběhy, nebo odpočinkové komedie, přinášíme vám tipy na nejlepší podzimní tituly, které vám zpříjemní chladné večery. Podívejte se, co sledovat na streamovacích platformách jako Netflix a Max, včetně doporučení na české filmy, které by neměly uniknout vaší pozornosti.

Sledování TV

Nejlepší podzimní filmy

Podzimní atmosféra láká k filmovým večerům, ať už jde o napínavé thrillery, dramatické příběhy nebo akční filmy. Ideální volbou jsou filmy, které evokují podzimní období a ladí s atmosférou zkracujících se dnů. Mezi oblíbené tituly patří například „The Girl on the Train“ nebo klasika „Dead Poets Society“.

Filmy podle žánru

Různým divákům vyhovují různé žánry. Pokud preferujete akční filmy, zvolte tituly jako „John Wick“ nebo „Mad Max: Fury Road“. Pro milovníky thrillerů doporučujeme Gone Girl nebo „Se7en“. Ti, kteří mají rádi dramata, si mohou vychutnat filmy jako „Manchester by the Sea“ nebo „A Beautiful Mind“.

Filmy na večer s rodinou

Večery jsou také ideálním časem pro rodinné filmové večery. Filmy, které potěší celou rodinu, zahrnují například animované klasiky jako „Toy Story“, „Finding Nemo“ nebo novější tituly jako „Coco“. Kromě toho jsou populární i rodinné komedie typu „Home Alone“, které mohou navodit příjemnou atmosféru.

Podzimní novinky na streamovacích platformách

Streamovací služby jako Max (dříve HBO Max) a Netflix pravidelně přinášejí nové filmy ideální pro nadcházející sezónu.

Na Netflixu se můžete těšit například na „The Platform 2“, pokračování známého španělského thrilleru o vertikální věznici, nebo na drama „His Three Daughters“ s hvězdným obsazením, které zahrnuje Natashu Lyonne a Carrie Coon. Tyto filmy patří mezi nejočekávanější tituly letošního podzimu.

Podzimní

Max nabízí adaptaci hororového románu Stephena Kinga „Salem’s Lot“, což je nový zpracovaný příběh o upírech. Další zajímavou novinkou na Maxu je satirická komedie „The Franchise“, která nahlíží do zákulisí superhrdinských filmů.

Tyto novinky vám zajistí zábavu a napětí během nadcházejích večerů.

 České filmy pro podzimní večer

Česká kinematografie má také co nabídnout pro podzimní večery. Milovníci českých komedií si mohou užít nadčasový film „Pelíšky“, který nabízí humor i dojemné momenty, ideální pro společné chvíle s rodinou. Dalším skvělým tipem je komedie „Samotáři“, která svým nadhledem a melancholickou náladou dobře ladí s aktuální atmosférou.

Pokud máte raději dramata, náladu dokonale zachytí film „Je třeba zabít Sekala“, který diváky vtáhne do temného příběhu plného napětí. Pro milovníky dokumentů může být zajímavý snímek „V síti“, který řeší aktuální téma internetové bezpečnosti.

Filmy s podzimní tematikou

Pro ty, kteří chtějí ještě více podtrhnout podzimní náladu, jsou ideální filmy, jejichž děj se odehrává v tomto období. Mezi takové tituly patří například „When Harry Met Sally“, který svým romantickým příběhem a podzimní atmosférou dokonale ladí s aktuální sezónou. Dalším doporučením je „You’ve Got Mail“, film zasazený do podzimu v New Yorku.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Masturbace v dnešní době: Proč mladí lidé dávají přednost sobě samým?

Proč nové filmy a pokračování klasiky stojí za prd? Představuje se fan-baiting