Katy Perry provokuje v novém videoklipu: Odkryla ňadra ve stylu „Woman’s World“

Popová ikona Katy Perry opět přitáhla pozornost svým posledním videoklipem k písni „Woman’s World“. Video, které nedávno zveřejnila na svém Instagramu, vyvolalo rozruch nejen mezi fanoušky, ale i v mediálním světě, především díky svému výraznému stylu oblékání, který nechává odkrytou část prsou.

Katty Perry

Obrat v kariéře

Popová diva, kterou svět vnímal převážně v roli matky, se nyní prezentuje v novém světle. V červenci chystá vydání singlu „Woman’s World“ a snaží se upoutat pozornost hlavně na své křivky. Na sociálních sítích zveřejnila fotografii v bílých bikinách a speciálních pancéřových nohou, což jí dodává na futuristickém vzhledu.

Video, které rozdělilo veřejnost

V následující ukázce z videoklipu, kterou sdílela na Instagramu, Katy Perry zaujme hlavně svojí přirozeností, když se natáčí na mobilní telefon. Její outfit ve stylu underboob, který odhaluje více, než zahaluje, vyvolal rozmanité reakce. Tento styl je sice efektní, ale u některých vyvolává otázky o vhodnosti takové prezentace.

Kritika a obrana

Kritika na adresu Katy Perry neustává. Někteří tvrdí, že takováto odvaha ve zviditelňování těla může být pokusem zakrýt nedostatky v hudebním talentu. „Skvělé zpěvačky minulosti se nikdy neuchýlily k podobným kouskům,“ komentuje čtenář magazínu Daily Mail, odkazujíc na umělkyně jako Linda Rondstadt nebo Karen Carpenter, jejichž talent podle něj stačil bez kontroverzních triků.

Společenská diskuse

Další kritici popisují současný trend odhalování těla jako opotřebovaný a nudný, což podle nich ubírá na hodnotě hudby samotné. „Dříve to byla jen Madonna, nyní se zdá, že takový přístup volí všichni,“ uvádí další z negativních hlasů.

Katy
Katy Perry v upoutávce na novou píseň ukázala téměř celá ňadra

Fanoušci stojí za Katy

Někteří jdou ve svých názorech ještě dále, domnívají se, že Katy Perry musela používat léky pro urychlené hubnutí, nebo dokonce tvrdí, že její podoba byla upravena umělou inteligencí: „Takhle NIKDY nevypadala,“ prohlašuje jeden z fanoušků. Přestože Katy Perry čelí kritice, má stále početnou skupinu oddaných fanoušků, kteří ji bezpodmínečně podporují a považují za bohyni. Na Instagramu jí sleduje více než 206 milionů lidí, což dokazuje, že její popularita je stále na vysoké úrovni.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Výměna manželek: Trojnásobná maminka ve 23 letech. Bizarní chování manžela šokovalo diváky!

Maďarský recept na slávu? Zpěvačka Snowlake – sádlo, které vydělává