Fetiš jako rozpoznávací znamení národů. I Čech je „dobytek“!

Někdo má rád holky, jiný zase vdolky. Ale všichni si na něčem ulítávají. Víte, jak rozpoznat Američana od Čecha? Záleží na tom, co kdo miluje v posteli! Tak hned neprozraďte, že jste BDSM prasátko…

Fetišismus? Erotické zaměření na neživé předměty nebo části těla. A to buď v normě, což je něco jako mírná forma, nebo naopak: bezvýhradná podmínka sexuálního vzrušení. Že se v kurzu drží pořád ty samé „věci“? Tak jako dá se to tak říct, nicméně teď se ukazuje, že podle druhu fetiše se směle dá rozpoznat příslušník národa.

Sexuální preference

Podle údajů shromážděných společností Customs4U bylo zjištěno, že existuje obrovský rozdíl v sexuálních preferencích. Když někde objevíte maníka, který si dosyta užívá pohled na masturbující fenu nebo lesbičky, což je jen tak mimochodem podle serveru Porn Hub nejpoužívanější erotický výraz pro rok 2015, vsaďte boty na to, že je to s největší pravděpodobností Amík. A když ne on, tak Kanaďan v závěsu s konzervativním Britem, který mu dýchá na krk. Tyhle národy sólo klikání na myšku prostě milují! A kdo bude vysedávat u holek s odhalenýma nohama? Foot fetiš obecně miluje celá Evropa, nicméně Němci, Francouzi a Italové jsou nohama přímo posedlí. Připadá to Amíkovi divný? No jéje!

Regiony i státy. Vášně jsou lokální!

„Je velmi zajímavé sledovat, jak fetiš preference mohou být promítány do globální demografie,“ nechal se slyšet zakladatel společnosti Tim Stokely, který zvlášť zdůraznil právě markantní rozdíl mezi Severní Amerikou a Evropou.

Zatímco Amíci evidentně upřednostňují pouhé dívání se na někoho, Evropan se toho nebojí a jde spíš rovnou k věci. Rád si sahá, zkouší, prozkoumává. Proto si nejeden zaoceánský ťuká na čelo, když o foot fetiši na druhém konci světa jenom slyší. A jak to mají třeba Poláci a hlavně Češi?

Doma to je samý pan Grey

Zvlášť pro ně průlom znamenal film 50 odstínů šedi. (Nebo pro jejich partnerky?) Díky němu se podle sítě prodejen Erotic City zvedly tržby raketovou rychlostí. Konkrétně našinci nejvíc nakupují roubíky, pouta, bičíky či plácačky.

Tuzemáci si prostě užívají pocit nadvlády, takže prodej sado-maso sortimentu vzkvétá. Stejně jako erotické prádlo, které se taktéž řadí do fetišistických aktivit v případě, když je partnerka oblečená třeba do gumy nebo jiného preferovaného oblečku, bez kterého se sex neobejde. Čech je prostě gurmán, ne že ne.

Jo a kromě Vánoc tyhle věci nakupuje ve zvýšené míře ještě před Valentýnem, což svědčí o tom, že srdíčkovým čokoládám už snad odzvonilo. Teď jsou tu fetiše! Hurá! A na čem všem se dá ulítávat? Mrkněte na video – jen do půlky. Kecy těch dvou týpků ve druhé části vás zajímat nemusí, ale ta samička na začátku ano…

A na čem si v sexu ujíždíte vy?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

7 drobností, které zpříjemňují sex. Už je znáte?

5 sexy koktejlů, které letos v létě určitě musíte zkusit