Agáta Hanychová na dovolené: Nahá ve sprše na Bali

Trojnásobná máma Agáta Hanychová (39) si užívá zaslouženou dovolenou na exotickém Bali. Společnost jí dělá její manžel Miroslav Dopita. Známá skandalistka neváhá sdílet své zážitky s fanoušky na sociálních sítích, kde ukazuje nejen krásy ostrova, ale i své osobní chvíle.

Hanychová

Všechno na očích sledujících

Agáta Hanychová je známá tím, že umí zaujmout své sledující na Instagramu. Na dovolené v Bali tomu není jinak. Agáta pravidelně informuje o svých aktivitách, ať už jde o oblíbené surfování nebo ochutnávky místních specialit. Nechybí ani její odvážné fotografie. Nedávno dokonce sdílela snímek, na kterém je nahá ve sprše, což vyvolalo bouřlivé reakce.

Bali bez dětí

Manželé vyrazili na Bali bez dětí, aby si mohli naplno užít klid a krásy exotického ostrova. Agáta byla okamžitě okouzlena prostředím a neváhala se o své nadšení podělit. „Ty vo*e, tady je to úžasný!“ napsala pod sexy fotkami z bazénu s výhledem na oceán.

Nakupování a prázdné kufry

Agáta si dovolenou na Bali opravdu užívá. Dokonce se rozhodla, že se příliš nezatěžuje balením a vzala s sebou prázdné kufry. Plánuje je naplnit věcmi, které si nakoupí od místních prodejců. Tento přístup jí umožňuje plně si vychutnat místní kulturu a zvyky.

Hanychová a Instagram

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová nahá ve sprše na Bali

Agáta a Miroslav Dopita tráví svou dovolenou na Bali v maximální pohodě a sdílejí své zážitky se svými fanoušky. Známá skandalistka opět ukázala, že umí zaujmout a vyvolat pozornost, a to nejen svými fotografiemi, ale i upřímnými komentáři.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Sex na prvním rande: Proč ne?