Nový rekord na festivalu Beats for Love v Ostravě

Festival taneční hudby Beats for Love v Ostravě opět lámal rekordy. Letos přilákal do Dolních Vítkovic více než 50 tisíc návštěvníků. Hlavní hvězdou sobotního programu byl francouzský DJ David Guetta, který svým vystoupením zakončil festival ve velkém stylu. Na festivalu se dále představili německý producent Boris Brejcha, švédský DJ Eric Prydz a další. Areál nabídl nově koncipované scény a rozšíření průchodů, což zlepšilo pohyb návštěvníků. Pořadatelé již teď plánují, jak se příští rok vyrovnat letošnímu úspěchu.

Beats for Love

Rekordní návštěvnost

Festival taneční hudby Beats for Love, který skončil v noci na neděli v Ostravě, přilákal rekordní počet návštěvníků. Pořadatelé hlásí, že v sobotu do areálu Dolních Vítkovic zavítalo více než 50 tisíc lidí.

Hlavní hvězda festivalu

Hlavním lákadlem sobotního programu byl populární francouzský producent a DJ David Guetta. Jeho audiovizuální show uzavřela celý festival a přilákala největší počet jednodenních návštěvníků. Guetta předvedl své největší hity, které doprovázely pečlivě připravené projekce a synchronizovaná pyrotechnika.

Další významná vystoupení

Festival nabídl i další atraktivní vystoupení. Ve čtvrtek zazářil německý techno producent a DJ Boris Brejcha, stejně jako švédský DJ Eric Prydz. V pátek zaujali návštěvníky italský projekt Meduza a britský drum and bassový producent Andy C, který přilákal nejvíce lidí v pátek.

Vizuální vylepšení

Festival letos povyrostl i po vizuální stránce. Hlavní Love Stage a druhá největší scéna věnovaná drum and bassu byly výrazně upraveny. Druhá scéna byla koncipována jako trojrozměrná a celá část areálu pod vysokými pecemi byla nasvícena červenými světly, což zvýraznilo krásu této národní kulturní památky.

Nový vizuální styl

Pořadatelé naznačili nový vizuální styl, kterým se festival má ubírat do budoucna. Celý areál byl rozdělen do několika distriktů, které byly odlišeny barevně i tematicky.

Rozšíření areálu

Letošní ročník přinesl také rozšíření areálu a zpřístupnění nových průchodů mezi jednotlivými scénami. Toto vylepšení se projevilo zejména v pozdních nočních hodinách, kdy se v areálu pohybovaly největší davy lidí. Průchody mezi scénami nebyly přecpané jako v minulých letech.

Plány do budoucna

Pořadatelé přiznávají, že překonat hvězdný line-up desátého ročníku nebude snadné. Přesto se příští rok chtějí minimálně vyrovnat letošnímu úspěchu.

Beats for Love se tak opět ukázal jako jeden z nejvýznamnějších festivalů taneční hudby v České republice.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Rock for People 2024 – Přehled nezapomenutelného festivalu